Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی الکترونیکی خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی نیا مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از ایجاد سامانه نوبت دهی الکترونیک در ایام کرونایی خبر داد و گفت: شیوع ویروس کرونا، شرایط را بگونه‌ای کرد که تلاش کردیم مانع از ازدحام جمعیت مراجعه‌کنندگان به دفاتر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از روز اول روش‌های بسیاری را پیشنهاد دادیم که یکی از آن‌ها نوبت‌دهی الکترونیک بود.

روحانی‌نیا گفت: بنابراین در این ایام اخیر برنامه‌ریزی‌های لازم شد تا نوبت دهی الکترونیک محقق شود تا حضور مردم به حداقل برسد چرا که قبل از راه اندازی سامانه، مردم به صورت حضوری مراجعه می‌کردند، نوبت می‌گرفتند و پشت باجه می‌نشستند.

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: هر یک از دفاتر در سراسر کشور خدمات را انلاین ارائه خواهند داد و این دفاتر از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ عصر در تهران و در هر استان به فراخور ساعت‌های اداری اعلام شده، خدمت رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: این اتفاق برای تسهیل در دسترسی آحاد افراد جامعه به خدماتی که از سوی نظام قضایی کشور ارائه می‌شود و همچنین تدابیری در راستای کاهش زمان حضور افراد در دفاتر خدمات الکترونیک و افزایش ضریب نفوذ بهره‌­مندی از امکانات فضای مجازی است.

روحانی نیا گفت: آدرس سامانه kdke.ir (سایت کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی) است و دسترسی جداگانه برای مردم و همچنین مدیران پیش­‌بینی شده است.

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت:، چون هر یک از انواع خواسته‌های مراجعین، ممکن است زمان متفاوتی را به خود در دفتر اختصاص دهد، پیش­‌بینی لازم در سامانه به عمل آمده تا هر یک از متقاضیان از میان دسته بندی کلی موضوعات، خواسته خود را انتخاب و بدین ترتیب برای مدیر دفتر امکان مدیریت اوقات میسر خواهد بود.

وی تأکید کرد: مدیران نیز موظفند به نحوی تدبیر کنند که هم برای کسانی که از طریق سامانه وقت گرفته‌اند و هم کسانی که بدون وقت قبلی به دفتر مراجعه کرده‌اند، امکان بهره‌­مندی کافی از خدمات دفتر میسر باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا دفاتر خدمات الکترونیک مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نوبت دهی الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل